Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Палвашова Г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
|
1. |
Палвашова Г. І. Вдосконалення процесу підготовки яблучної начинки для напівфабрикатів громадського харчування [Електронний ресурс] / Г. І. Палвашова, С. Є. Саламатіна, А. М. Костинюк // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 66-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_25
| 2. |
Палвашова Г. І. Новий метод ферментації капусти з використанням вакууму [Електронний ресурс] / Г. І. Палвашова, Я. В. Овчиннікова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_13
| 3. |
Палвашова Г. І. Про нові підходи до бланшування зеленого горошку [Електронний ресурс] / Г. І. Палвашова, Реайд Шамкі Алі // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 13-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__6
| 4. |
Палвашова Г. І. Використання прийомів біотехнології для підвищення виходу соку з капусти білоголової [Електронний ресурс] / Г. І. Палвашова, Т. І. Нікітчіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2018. - Т. 82, Вип. 2. - С. 80-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2018_82_2_15
| 5. |
Мазуренко І. К. Сировина рослинного походження для виробництва продуктів дитячого харчування функціонального призначення [Електронний ресурс] / І. К. Мазуренко, Li Yunbo, Zhengzheng Shao, О. Ю. Мельник, Г. І. Палвашова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2020. - Т. 84, Вип. 2. - С. 38-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2020_84_2_8
| 6. |
Палвашова Г. І. Бюджетна ефективність територіальних громад: вектор впливу системних змін [Електронний ресурс] / Г. І. Палвашова, І. О. Седікова // Економіка харчової промисловості. - 2023. - Т. 15, Вип. 3. - С. 48-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2023_15_3_6
|
|
|