Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Реферативна база даних (2)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Палвашова Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.

Палвашова Г. І. 
Вдосконалення процесу підготовки яблучної начинки для напівфабрикатів громадського харчування [Електронний ресурс] / Г. І. Палвашова, С. Є. Саламатіна, А. М. Костинюк // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 66-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 277.951 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Палвашова Г. І. 
Новий метод ферментації капусти з використанням вакууму [Електронний ресурс] / Г. І. Палвашова, Я. В. Овчиннікова // Харчова наука і технологія. - 2012. - № 4. - С. 35-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2012_4_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 275.728 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Палвашова Г. І. 
Про нові підходи до бланшування зеленого горошку [Електронний ресурс] / Г. І. Палвашова, Реайд Шамкі Алі // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2009. - Вип. 36(2). - С. 13-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2009_36(2)__6
Попередній перегляд:   Завантажити - 191.297 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Палвашова Г. І. 
Використання прийомів біотехнології для підвищення виходу соку з капусти білоголової [Електронний ресурс] / Г. І. Палвашова, Т. І. Нікітчіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2018. - Т. 82, Вип. 2. - С. 80-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2018_82_2_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.787 Mb    Зміст випуску     Цитування
5.

Мазуренко І. К. 
Сировина рослинного походження для виробництва продуктів дитячого харчування функціонального призначення [Електронний ресурс] / І. К. Мазуренко, Li Yunbo, Zhengzheng Shao, О. Ю. Мельник, Г. І. Палвашова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2020. - Т. 84, Вип. 2. - С. 38-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2020_84_2_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 4.706 Mb    Зміст випуску     Цитування
6.

Палвашова Г. І. 
Бюджетна ефективність територіальних громад: вектор впливу системних змін [Електронний ресурс] / Г. І. Палвашова, І. О. Седікова // Економіка харчової промисловості. - 2023. - Т. 15, Вип. 3. - С. 48-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/echp_2023_15_3_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 487.324 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського